torsdag 21. august 2008

Æ lure fryktelig på åssen æ bli når æ bli gammel...

Årene kommer sannsynligvis til å gå, og jeg vil bli gammel! Er allerede kommet til 1/4 av et gj.snittsliv.
Jeg kommer til å utvikle rynker, hengepupper og få mageproblemer. Kommer kanskje til å måtte ta tusenvis av piller og olje for magen.

Jeg kan komme til å miste alle tennene mine å få gebiss. Men det er i så fall noe jeg ikke kommer til å takle å ha i munnen, så jeg blir nok tannlaus.
Det kan jo til og med være jeg må begynne å bruke bleier igjen!


Men hvordan kommer jeg til å oppføre meg?

Jeg kan ende opp som ei gammel sur kjerring som synes alt er galt, og angrer på alt jeg ikke har fått gjort i livet mitt. Ei som lar dette gå ut over alle pleierne på sykehjemmet jeg er innlagt på.

Jeg kan ende opp som ei gammal dame som bare vil kjase. Føler aldri jeg får sagt nok, og kommer aldri til saken. Kommer til å drøye ut tida, og lage stress og kos for andre.

Jeg kan jo bli ei sprek dame som farter rundt på rulleskøyter, og er mest gla i ungdom! Ei som er med i tida, og liker å farte rundt på streeten!

Jeg kan bli dement. Begynne å si rare ting. Jeg kan forvirre meg vekk i byggefeltet, og ikke finne veien tilbake!

Jeg kan også ende opp som ei koselig bestemor,som er god og myk å klemme på, ei som tar vare på alle. Ei som er gla i å synge. Ei som ikke vil ta i mot hjelp fra andre, men bare selv vil hjelpe. Ei som er gla i å bake og vaske tøy!

Men mest av alt håper jeg jeg kommer til å ende opp som meg selv! Min personlighet, meg. Jeg for bare ta hver dag som den kommer, og ikke bekymre meg over hvordan jeg kommer til å bli! For man vet aldri!!!

For nyte hvert minutt som ung, for hver alder har en sjarm! Men det er litt rart å tenke på framtiden, og hva den vil bringe!

Prøv å se for deg deg selv som gammel. Ganske morsomt å tenke på. Åssen tru du du bli??

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hehe! Vitti innlegg Nate :P

Tror du komme te å bli dæ sjøl æ ;)
Å d hb æ æ au bli :P hehe!

Unknown sa...

Vente på blogginnlegg om 20års dagen din!!! :D va an fin ? :P