søndag 2. mars 2008

Tia jænge fort.... (Et forvirrans innlegg! Hehe)

Jaja... Nå er det ei stund sia det er oppdatert her ja! Men er inne i en travel periode. Eksamen nærmer seg med stormskritt, så det blir en del lesing og surring! Og ser fram til påskeferie og praksis!

Jeg har desutten akkurat avsluttet mitt (Oppretting: første) siste swingkurs, noe jeg synes var litt trist... (Kunne ikke forsette pga. praksisen). Men skal fortsette til neste semester jalfall! SWING anbefales! Er kjempe gøy!

Spreke meg har også vært på pilates time på treningssenteret! Noe som var ganske gøy! Jeg merket jo fort at kroppen min ikke var helt i balanse då, for å sei det sånn... Hehe... Og den pusteteknikken ikke akkurat var den letteste! Men det gikk seg jo litt til da!
Som du ser på bildet er jeg i ferd med å bli en sykepleier! Jeg å "syforeninga" var ein kveld på labben for å øve oss på forskjellige prosedyrer! Veldig morro!Nå ser jeg veldig frem til våren! Håper den blir like hærlig her i Stavanger, som den var i Grimstad!
Savner dykke, Jentane mine!! =)


Ellårs må du ha ein strålans dag!

Og forresten; Æ ska te Syden mæ tuppane mine å tuppen te Karoline... =)

4 kommentarer:

Unknown sa...

bra innlegg Nate! Kepp on writing! :P hehe

Eksamen går nok bra ska du se!

Klar for en ny pilates time te uga :D

Love ya

Anonym sa...

Nettopp avslutta ditt siste swingkurs faktisk, hørres jo ud så du har tatt mange :p Nei det e gått du skrive litt, så har eg någe å jer på mens eg sidde her i go stolen min :)

Renate sa...

Oppretting: Mitt første swingkurs.. hehe.. =)

Æ æ klar for Pilates ja, Karoline! Let us breathe! hehe...

Unknown sa...

haha.. ser du he oppdatert innleggge ditt...
morsomt..