tirsdag 18. august 2009

Telttur :=)

Det var en gang tre jenter skulle på telttur. Den ene var speider, den andre kunne mye om campinglivet og den tredje var vel ganske ny i gamet!









Planen var å dra til Grimstad, men vi havnet i Risør. Vi trengte å løse noen flere verdensproblemer, og dette er enklest i bilen.



Vi kom fram og satt opp både telt og border, og pumpet opp madrassene :) Mat måtte mi au ha, så det ble tomatgrød mæ diverse energidrikker til! De hadde desverre ikkje med seg dype skåler, så de måtte ty til nødløsninger: Nøttebokser!











Natta kom og det var tid for å legge oss. Men et problem oppstod! "Den nye i gamet" og "Den campingvantes" "Supermadrass" var blitt flat. Så de måtte til å pumpe igjen! ... og igjen... og igjen... og igjen... til de ikke gadd mer! Dermed endte de mæ vonde rygger og liggesår (- nesten).



Men da det neste morgen gikk opp for "Den nye i gamet" at vi manglet en propp, ville ikke den campingvante tro henne. Dette fordi hun trodde det var til å tette hull med. Men det viste seg jo neste morgen at hun hadde helt rett, og at den proppen hadde spart oss for en søvnløs natt og noen vonde rygger.



Men ble ein veldig vellykka tur :)

2 kommentarer:

Christine! sa...

Dette likte Christine godt :) NICE!! Det så kjempe koselig ut :) Gleder meg til å se deg igjen <3

Montezemolo sa...

Eres muy linda